Siste 10 saker

Ballongen, podcastversjonen (nytt forsøk)

En ganske rystende historie fra virkeligheten, men ikke så rystende at du må være en sånn som elsker sterke, viktige og modige blogger for å høre den. Ikke i det hele tatt.   Hvis du er sånn som liker best å lese og ikke har lest Ballongen før kan du gjøre det her altså. Du… Les mer »

HMS sett fra utsiden

Kåseri fremført på Offshore- og energibransjens HMS-konferanse 2012. Nå som LYD, rett og slett. Her kan du laste ned podcasten. Eller så kan du lese hele manusteksten «HMS sett fra utsiden» selv.  

Vedlegg til melding om tap som PODCAST! 11

Kjære Statens vegvesen. «Forklar tydelig hvordan tapet er oppstått og årsaken til tapet» sier dere. Vel, jeg skal gjøre et forsøk. I mai 2007 kjøpte vi splitter ny bil. Forhandleren ordnet heldigvis alt det praktiske rundt registrering og slikt, så jeg kunne bare møte opp i butikken, svelge tungt, betale enormt mange penger (for meg,… Les mer »

Påtrengende kåseri 34

Jo, altså, dere er jo en liten gjeng som følger oppdateringer fra denne bloggen, av uklare grunner. Og dere har jo ikke akkurat blitt bortskjemt med oppdateringer, såpass skal jeg innrømme. Det betyr ikke at jeg ikke skriver, egentlig, det betyr bare at jeg ikke skriver så mye HER. For jeg har jo en jobb,… Les mer »

Om hundre år er Altinn glemt 79

Kjære alle sammen. Kjære Altinn. Gratulerer så aller hjerteligst med dagen! Jeg heter Eivind Lund, og jeg kommer fra et digitalbyrå som heter Netlife Research. Vi jobber blant annet med brukeropplevelser på nett. Før har jeg vært webarbeider i Statens vegvesen, og webredaktør i Norad og Telenor. Jeg jobber ganske mye med innhold på nett,… Les mer »

Samtidig, et annet sted på internettet

Jo, jeg har blogga litt igjen, bare at på fagbloggen til firmaet jeg jobber i. De lar meg skrive der av og til. Hvis det er fredag og sånn. Denne gangen skriver jeg om sjefer som ikke hører på folk de har ansatt helt selv. Les innlegget på iallenkelhet.no

Fremst blant likefylker 1

I vår populære serie ‘ting du ikke ante at var en del av en serie’, har vi idag kommet frem til konseptet ‘foregangsfylker’. (Det er ikke jeg som har funnet på det med foregangsfylker, altså. Det er de folka i Statens Landbruksforvaltning som jobber med økologisk landbruk. Kreativ gjeng.) Det synes jeg er en ganske… Les mer »

Apper som feiler 40

De har bedt meg om å snakke om appene som feilet og om hvor de egentlig ble av. Jeg vet ikke helt hvorfor, og om bare noen få minutter synes sannsynligvis dere også det er veldig rart at de ba meg om å snakke om dette. Men jeg ser av programmet at dere har hørt mange… Les mer »